maandag 2 mei 2011

1 mei beursplein AMS

De brave demonstratie. In tegenstelling tot die in Utrecht, helemaal geen politie. http://kritischestudentenutrecht.wordpress.com/2011/05/01/1-mei-viering-in-utrecht-een-impressie/ http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/demonstreren_een_recht_niet_in_utrecht

Heeft te maken met de BRAAFheid:
Met braaf bedoel ik het geloof in het systeem zoals we dat kennen.
De insteek van het officiele programma lag bij een andere verdeling van het onder dwang betaalde belastinggeld.
De zogeheten linkse politieke partijen kwamen weer zieltjes winnen voor onze prachtige democratie.
Ruimte voor andere geluiden was er eigenlijk niet in het programma en de boel werd zeer strak aan elkaar gepraat, vanuit de presentatie was er geen feedbek met het publiek. En als toegift: de internationale:Samengevat: strijd en tot slot HEERSCHAPPIJ
oftewel DWANG.
Nou dat is niet mijn definitie van VRIJHEID=
"vrijwilligheid in interactie"
Oftewel die internationale is verouderd, het is tijd voor iets nieuws:

1 opmerking:

 1. 1 Mei, de Maria maand.

  Om Jezuïtische reductie te promoten vanuit een volks partij. Als de volks partij het gaat geloven, komt het in de volkskrant. Volkskrant, de krant van de Volkspartij, eigenaar van Ontrouw, een verzetsblad met stillen aan de redactie, terwijl de bezorgers vermoord werden door de Nazi's.

  Iets anders dan een Jezuïtische reductie promoten in de aanvang van de Maria Maand?
  Volgens mij is dat volk te Achterlijk. Ik bedoel, vrijheid is onmogelijk, want men moet elke dag eten en slapen. Voedsel en onderdak is wat men nodig heeft. Vrijheid heeft altijd een relatie.

  Zo kan men zo'n achterlijke protestant, die reductionisme promoot aan het aanvang van de paepse Mariamaand vragen:
  Bedoel je vrijheid om onze kinderen te folteren?
  Voorspelbaar antwoord:
  Neen.
  Volgende vraag:
  Over welke vrijheid heb je het dan, indien zo bekend vanwege eerder onzichtbare hersenactiviteit: Zou je de vrijheid die je aangeeft in je protest kunnen definiëren?

  Wat zou die zeggen, als hem of haar gevraagd wordt over welke vrijheid hij of zij het dan heeft? Maakt eigenlijk niet uit, want reductionisme promoten terwijl een woord als "kapitalisme" wordt gebruikt om onvrijheid tot vrijheid gebaseerd op kapitaal werving als vrijheid neer te zetten, is niet consistent.

  Nou, in ieder geval, demonstraties worden georganiseerd voor een geheel andere agenda als de demonstratie bezoeker weet.
  Lijkt me zaak om daar kennis van te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen