zaterdag 29 oktober 2011

OCCUPY AMS meedoen 29OKT11Vandaag was er weer een demo vanuit Occupy AMS.
Naar de AFM, die Autoriteit Financiele Martkten op de Vijzelgracht 50, een illuster gebouw.
Helaas "niemand aanwezig want het is weekend". zei een politie-agente tegen me. Ja we kunnen beter door de week gaan, besefte ik. Zal het eens in de groep mikken.
Voorts een aardig programma. De Bob was aldaar, alsmede der BijlmerStijl, alsmede de Ruigoord dichters, waaronder ikki maar kweetnie waar die camera bleef. Goed binnenkort meer!

de comfortzone wordt kleiner, op wereldschaal gezien is kapitalisme een zeer schadelijk systeem. "Externaliseren van kostenwordt gebruikt om maximaal winst binnen te harken.


Met enige excuses voor de gekantelde foto's, maar mogeluk is wat nekbewegING niet zo slecht achter de computer.
wie z'n kop eraf?! officiele posterplaats niet helemaal mee eens: kapitalisme laat ons juist steeds meer werken (economische groei!)relaxte pliessie


Ondertussendoor gaat het mij vooral om kennis verspreiden zodat mensen weten waar ze kunnen zoeken voor meer resultaat. Vandaar dak die www.NieuweMediaNieuws.nl door de gehele Klaverstraat gepalkt heb. Ook vele flyers uitgedeeld van de ons welvertrouwde Bilderberggroep in kleine update:
http://plakkaattraktaat.blogspot.com/2011/09/bb-update.html
Mensen mogen het best weten!

onze vrindjes van Niburu...
met de klassiekert: "BREEK DE MACHT VAN HET KAPITAAL". Maar ach, het systeem blaast zichzelf steeds verder op, dat heet immers economische groei. De persoonlijke vraag is hoeveel moderne slavernij er geaccepteerd wordt.op de Dam werd ook gedemonstreerd.Voor een vrij Syrie. Zonder vertaling.

1,2,3: Syrie! Haddock inda buurtmaar gelukkig ook een goede fee (wel betalen graag!)


een stukkie kunst!


BRAVE BANKEN in de Bijlmer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten